Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος»

12:48 - 13/05/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το τέλος […] The post Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μου με την Τόνια ήταν αυτοσχέδιος, θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του, την επιθυμία του να γίνει πατέρας και τις νέες εκπομπές, που συζητά για την επόμενη σεζόν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έτοιμος να γίνει… μπαμπάς ο Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος

Τι είπε για το γάμο και την οικογένεια που θέλει να κάνει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: Ο γάμος μας ήταν τόσο αυτοσχέδιος, θέλω να γίνω μπαμπάς

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την νέα εκπομπή, την επιθυμία να γίνει μπαμπάς και το ευτράπελο λίγο πριν τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την εκπομπή «Δυνατά» αλλά και για την νέα τηλεοπτική σεζόν. «Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: Ο γάμος μας ήταν τόσο αυτοσχέδιος, θέλω να γίνω μπαμπάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος»

Συνέντευξη έδωσε ο Κωστής Μαραβέγια, όπου ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το τέλος του «Δυνατά» και την νέα εκπομπή, την επιθυμία να γίνει μπαμπάς και το ευτράπελο λίγο πριν τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μου με την Τόνια ήταν αυτοσχέδιος, θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας. «Καμιά φορά, οι τίτλοι που γράφονται για εμένα και τη σύζυγό μου είναι οι ίδιοι κι οι ίδιοι. Δεν με ενοχλεί αυτό, όμως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωστής Μαραβέγιας: "Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος"

"Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»