Τρύφωνας Σαμαράς: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι»

11:44 - 13/05/2022

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη. […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη. «Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση. Η Βίκυ Καγιά δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: "Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι"

"Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»