Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης»
10:08 - 13/05/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή
To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Μαραντίνης: Μετά τον χωρισμό με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ξέφυγαν λίγο τα πράγματα με τη δημοσιότητα
Ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το διαζύγιο με την παρουσιάστρια, το πώς τους αντιμετώπισαν τα Μέσα, καθώς και την πρόταση για την Eurovision
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΘοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το διαζύγιο […]
The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΘοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο»
Γιατί οι Onirama είπαν δύο φορές «ΟΧΙ» για την Eurovision
Διαβάστε το στο news.grΘοδωρής Μαραντίνης: "Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο"
"Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr