Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους»
08:26 - 13/05/2022
Για τον επερχόμενο γάμο της μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε κάποιες… ιδιαίτερες λεπτομέρειες. «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες […]
The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα τους κουμπάρους
Το μοντέλο μίλησε για τον γάμο του που όπως είπε θα γίνει χωρίς κάμερες και πολύ κόσμο - Τι είπε για το νυφικό
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους»
Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι με την ίδια να μιλάει στις κάμερες για τον επερχόμενο γάμο της...
Διαβάστε το στο ZouglaΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους»
Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι με την ίδια να μιλάει στις κάμερες για τον επερχόμενο γάμο της.
«Έχω...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Χωρίς κουμπάρους και νυφικό προχωρούν οι ετοιμασίες για τον γάμο της
Την Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαϊου οι τηλεοπτικές κάμερες. Το μοντέλο που
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χωρίς κουμπάρους και νυφικό προχωρούν οι ετοιμασίες για τον γάμο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: "Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους"
"Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr