Λευτέρης Ελευθερίου: «Είχα αποφασίσει να μη συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

17:22 - 12/05/2022

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ […] The post Λευτέρης Ελευθερίου: «Είχα αποφασίσει να μη συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Ελευθερίου: Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ

Δύσκολη, χαρακτήρισε την συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον προφυλακισμένο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05) βρέθηκε καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν χειροδίκησε ποτέ. Δεν τον έχω ζήσει πολύ, τον έζησα ελάχιστα, σε μια συνεργασία μόνο. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία και αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ. Δεν φταίει μόνο η μία πλευρά» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. «Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε ένα πικ της καριέρας του, συνήθως έχει συνάψει σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες, καναλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είχα αποφασίσει να μη συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λευτέρης Ελευθερίου: Γιατί είχα αποφασίσει να μη συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν τον έχω ζήσει πολύ, τον έζησα ελάχιστα, σε μια συνεργασία μόνο»

Διαβάστε το στο news.gr

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν χειροδίκησε ποτέ. Δεν τον έχω ζήσει πολύ, τον έζησα ελάχιστα, σε μια συνεργασία μόνο. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία και αποφάσισα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελευθερία Ρήγου: «Στη συνεργασία μας ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν μια χαρά»

Ελευθερία Ρήγου: «Μου έλεγε "Ελευθερία πρέπει να δουλέψεις". Άσχετα που δεν με πήρε σε καμία του δουλειά, πάντα μου σήκωνε το τηλέφωνο».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε