Κοραλία Καράντη: «Υποδύθηκα την μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά… δεν βγαίνουν τα χρόνια»

13:38 - 12/05/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κοραλία Καράντη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, […] The post Κοραλία Καράντη: «Υποδύθηκα την μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά… δεν βγαίνουν τα χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοραλία Καράντη: «Υποδύθηκα τη μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά δεν βγαίνουν τα χρόνια, γελάγαμε»

«Οι γυναίκες ηθοποιοί μετά τα 45 χρόνια αντιμετωπίζουν τεράστιο θέμα», είπε η Κοραλία Καράντη - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κοραλία Καράντη: «Υποδύθηκα την μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά… δεν βγαίνουν τα χρόνια»

Η Κοραλία Καράντη με αφορμή την παράσταση «Ασκητική» στο θέατρο Βρετάνια, μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό στις γυναίκες ηθοποιούς καθώς και το κίνημα του metoo.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η σπόντα της Κοραλίας Καράντη: «Υποδύθηκα την μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά… δεν βγαίνουν τα χρόνια»

Για τον ηλικιακό ρατσισμό στις γυναίκες ηθοποιούς καθώς και το κίνημα του metoo, μίλησε η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Για τον ηλικιακό ρατσισμό στις γυναίκες ηθοποιούς καθώς και το κίνημα του metoo, μίλησε η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».H Κοραλία Καράντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από το αντρικό στοιχείο καταπιέστηκα σε όλα στη ζωή μου. Οικονομικά καταρχήν, μπορεί να κάνει να κάνεις περισσότερη δουλειά από έναν άνδρα. Να στηρίζεται πάνω σου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κοραλία Καράντη: "Υποδύθηκα την μαμά της Ελισάβετ Μουτάφη αλλά… δεν βγαίνουν τα χρόνια"

"Οι γυναίκες ηθοποιοί μετά τα 45 χρόνια αντιμετωπίζουν τεράστιο θέμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»