Καρυπίδης: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο με την ΑΕΚ»
22:04 - 11/05/2022
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επερχόμενο εντός έδρας (14/5 20:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μήνυμα Καρυπίδη ενόψει του Άρης – ΑΕΚ: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο»
Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη έστειλε ο Θεόδωρος Καρυπίδης μετά τη νίκη της ομάδας στην έδρα του ΠΑΟΚ και ενόψει του “τελικού” με την ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης”, το προσεχές Σάββατο (14.05.2022 / 20:00) Το… ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη και της ΑΕΚ θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα στο προσεχές ματς των δυο ομάδων ... Περισσότερα
To άρθρο Μήνυμα Καρυπίδη ενόψει του Άρης – ΑΕΚ: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚαρυπίδης: «Με την ΑΕΚ δεν συμβιβάζομαι με τίποτε άλλο παρά ένα γεμάτο γήπεδο»
Ο ισχυρός άνδρας του Αρη ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με την Ενωση.
Διαβάστε το στο GazzettaΚαρυπίδης:«Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο με την ΑΕΚ»
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επερχόμενο εντός έδρας (14/5 20:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή […]
The post Καρυπίδης:«Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο με την ΑΕΚ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΚαρυπίδης: «Δε συμβιβάζομαι με τίποτα πέρα από γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ»
ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε μετά τη νίκη στην Τούμπα…
Διαβάστε το στο onsports.grΆρης: Ο Καρυπίδης ζήτησε γεμάτο γήπεδο με την ΑΕΚ
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας του να γεμίσει το γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr