Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον»

10:50 - 11/05/2022

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Χίλντα Ηλιοπούλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Με αφορμή την τηλεοπτική To άρθρο Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χίλντα Ηλιοπούλου: Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου

«Ούρλιαζε και μου έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πατέρα μου», λέει η Χίλντα Ηλιοπούλου. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της, αλλά και το bullying που είχε βιώσει λόγω του ότι ήταν η κόρη του ... Περισσότερα To άρθρο Χίλντα Ηλιοπούλου: Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χίλντα Ηλιοπούλου: Μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η ηθοποιός, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της, αλλά και το bullying που είχε βιώσει λόγω του ότι ήταν η κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου . «Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών. Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν “δεν είναι ο πάππους σου;”. Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό» ανέφερε αρχικά η Χίλντα Ηλιοπού

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Χίλντα Ηλιοπούλου εξομολογείται: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της, για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον»

H Χίλντα Ηλιοπούλου με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή έδωσε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μία εκ βαθέων συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων, είπε στη Χριστίνα Πατσιώκα για τη ζωή και την καριέρα της, για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο.H Χίλντα Ηλιοπούλου με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή έδωσε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μία εκ βαθέων συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων, είπε στη Χριστίνα Πατσιώκα για τη ζωή και την καριέρα της, για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο.«Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»