“Υπερέβαλα των δυνάμεων μου” – Η Πόπη Χατζηδημητρίου για την περιπέτεια υγείας της

18:48 - 09/01/2020

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου. Η γνωστή […] The post “Υπερέβαλα των δυνάμεων μου” – Η Πόπη Χατζηδημητρίου για την περιπέτεια υγείας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόπη Χατζηδημητρίου για την περιπέτεια υγείας της: Υπερέβαλα των δυνάμεων μου (VIDEO)

Για την τηλεοπτική της απουσία αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2019 μίλησε μεταξύ άλλων η Πόπη Χατζηδημητρίου στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου. “Από τη χρονιά που έφυγε, κρατάω ότι είμαι εγώ και οι άνθρωποι μου καλά, κρατάω τις όμορφες στιγμές και πετάω κάποιες περιπετειούλες που είχα. Από τη στιγμή που κάτι περνάει, το αφήνεις πίσω και προχωράς” σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. “Λιγάκι υπερέβαλα των δυνάμεων μου, το ξέρω. Όταν αισθάνεσαι δυνατός, πολλές φορές ξεχνάς ότι το σώμα είναι ένα εργαλείο και δεν το παίρνεις είδηση όταν σε προειδοποιεί” πρόδωσε, στη συνέχεια, η Πόπη Χατζημητρίου. Όταν η δημοσιογράφος τ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»