e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω μεταφοράς σε G-Cloud

12:50 - 10/05/2022

Την άλλη Πέμπτη 19 Μαΐου και για τέσσερις ημέρες αρκετές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες. Ειδικότερα, από την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, στις 15:00, έως τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, στις 7:00, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες, προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές ... Περισσότερα To άρθρο e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω μεταφοράς σε G-Cloud δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες από 19-23 Μαΐου

Προσωρινά μη διαθέσιμες θα είναι κάποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ από 19 Μαΐου στις 15:00 έως τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 7:00, προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του φορέα. Με τον τρόπο αυτό, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες, αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει: τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20/5/2022, την ενημέρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΕΦΚΑ: Προσωρινά εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του

Προσωρινά μη διαθέσιμες θα είναι από την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 15:00 έως τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 07:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, ανακοίνωσε η διοίκηση του φορέα.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω μεταφοράς σε G-Cloud- Δείτε τις ημερομηνίες

Αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες, αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

e-ΕΦΚΑ: Προσωρινά εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω μεταφοράς σε G-Cloud

e-ΕΦΚΑ: Εκτός ηλεκτρονικών υπηρεσιών προσωρινά για να αντικατασταθούν οι υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες από 19-23 Μαΐου

Προσωρινά μη διαθέσιμες θα είναι κάποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ από 19 Μαΐου στις 15:00 έως τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 7:00, προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του φορέα. Με τον τρόπο αυτό, όπως επισημαίνεται […] The post e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες από 19-23 Μαΐου appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οι ώρες κοινής ησυχίας και τι δεν επιτρέπεται

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Όποιος με βλέπει και ξερνάει ας αλλάξει κανάλι»

Euroleague: O Ταμίρ Μπλατ της Μακάμπι Τελ Αβίβ MVP στην πρεμιέρα

Ελπίδα για τον ερχομό του εγγονιού της: «Η κόρη μου είναι πλέον πολύ χαρούμενη»

Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Δεν έχει κάνει θαλαμοφύλακας κι εμείς τον κάναμε στρατηγό στον πόλεμο»

Σκοτείνιασε ο ουρανός στην Αττική από την κακοκαιρία «Cassandra» – «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για καταιγίδες σε δυτικά και βόρεια