Ελένη Καρακάση: «Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»

12:30 - 10/05/2022

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις Άγριες […] The post Ελένη Καρακάση: «Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: «Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, έπεφταν τα μαλλιά μου»

Ελένη Καρακάση: Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώωΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Καρακάση: Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, δεν είχα εμμηνόρροια, έπεφταν τα μαλλιά μου

Η Ελένη Καρακάση έδωσε την Τρίτη (10/5) συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις «Άγριες Μέλισσες», τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τη μάχη της με τα κιλά. «Είναι η τρίτη χρονιά στις “Άγριες Μέλισσες” και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” και γι’ αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση. Η Ελένη Καρακάση δήλωσε στη συνέχεια: «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Καρακάση: «Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»

«Είναι η τρίτη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις Άγριες Μέλισσες και γι αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου», είπε αρχικά η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»