Ολυμπιακός: Συγκλονιστικός Καρεμπέ - «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, όνειρο να φάω ένα μήλο»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ - μέλος μίας οικογένειας με 18 αδέρφια - «ανακαλύφθηκε» από έναν σκάουτερ της Ναντ
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚριστιάν Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια και ονειρευόμουν να φάω ένα μήλο»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην Αργεντινή και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές στα πρώτα χρόνια της ζωής του, οπότε και μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, συγκλόνισε με όσα είπε στο Argentine Super Deportivo Radio, όπου κλήθηκε να σχολιάσει και την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι, τον ... Περισσότερα
To άρθρο Κριστιάν Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια και ονειρευόμουν να φάω ένα μήλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚριστιάν Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, ονειρευόμουν να φάω ένα μήλο»
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo Radio. Τη ζωή του, την καριέρα του...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκλονίζει ο Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια…»
Ο παράγοντας του Ολυμπιακού μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του – Τι είπε για τους Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά και Χόρχε Μπουρουσάγκα.
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει ο Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια- Το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο»
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo RadioΟ αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo RadioΠαγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Γαλλία, νικητής -2 φορές- του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, πρωταθλητής Ελλάδας και με τον Ολυμπιακό (2002 και 2003) μεταξύ άλλων, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ εξομολόγηση Καρεμπέ: Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο
Μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του
Διαβάστε το στο e-daily.grΚριστιάν Καραμπέ: Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια – Το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο
Μιλάει για τη ζωή του και το ποδόσφαιρο ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού
Διαβάστε το στο news.grΚαρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο και πήρα Μουντιάλ»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Αργεντινής και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε μαζί με τα 18 αδέρφια του μεγαλώνοντας στην Νέα Καληδονία ενώ μίλησε και για τους Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ, Μπενζεμά.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚαρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο»
Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο»
09/05/2022
«Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, στην πραγματικότητα, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο».
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo Radio: τη ζωή του, τη καριέρα του, το Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Αργεντινό «κάτι περισσότερο από ένα παίκτη», τον Γάλλο «κορυφαίο "9" στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά και τον Χόρχε Μπουρουσάγκα- η πρώτη του έμπνευση, όπως είπε- ως Μάτζικ Τζόνσον.
Με 18 αδέρφια
Παγκόσμιος πρω
Διαβάστε το στο filathlos.grΣυγκλονίζει ο Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια…»
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo Radio: τη ζωή του, τη καριέρα του, το Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Αργεντινό «κάτι περισσότερο από ένα παίκτη», τον Γαλλο «κορυφαίο «9» στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά […]
Διαβάστε το στο dete.grΣυγκινεί ο Καραμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο»
«Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, στην πραγματικότητα, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο».
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Argentine Super Deportivo Radio: τη ζωή του, τη καριέρα του, το Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Αργεντινό «κάτι περισσότερο από ένα παίκτη», τον Γαλλο «κορυφαίο "9" στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά και τον Χόρχε Μπουρουσάγκα- η πρώτη του έμπευση, όπως είπε- ως Μάτζικ Τζόνσον.
Με 18 αδέρφια
Παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Γαλλία, νικητής -2 φορές- του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία του Διηπειρωτικού Κυπέλ
Διαβάστε το στο grtimes.grΣυγκλόνισε ο Καρεμπέ: Καρεμπέ: “Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια – Όνειρο μου ήταν να φάω ένα μήλο”
«Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, στην πραγματικότητα, το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr