Σαμπρίνα: Η μέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή

16:34 - 09/05/2022

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Σαμπρίνα έκανε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό flashback στην καριέρα και την προσωπική της ζωή. Η Σαμπρίνα εξομολογήθηκε τη χαρά που ένιωσε μόλις άκουσε το ντουέτο της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στο τραγούδι «Φωνές»: «Όταν κυκλοφόρησε το ντουέτο ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μαμά μου και άκουσα τον εαυτό μου ξαφνικά. Ήμουν τόσο περήφανη, ... Περισσότερα To άρθρο Σαμπρίνα: Η μέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαμπρίνα: Η ημέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω στην σκηνή

Για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, τον αστυνομικό με τον οποίο έφτασε στα δικαστήρια επειδή τη βιντεοσκοπούσε όταν έκανε σολάριουμ, την σκηνή που την έφερε σε αμηχανία και τη συνεννόηση με τη μητέρα της στη γλώσσα των «ζουλού» μίλησε η Σαμπρίνα. «Η ημέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που […] The post Σαμπρίνα: Η ημέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω στην σκηνή appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Υπεγράφη στρατηγική συμφωνία ενέργειας Ελλάδας – Ισραήλ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμα σε 18 επιχειρήσεις

Τα 21 δισ. ευρώ προσέγγισαν τα τουριστικά έσοδα το δεκάμηνο του 2024

Κωνσταντινούπολη: Έλληνες και Κύπριοι σπουδαστές της Σχολής Ικάρων συνελήφθησαν γιατί ύψωσαν ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά

ΕΟΔΥ: 18 κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στην Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο σαφάρι ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για τα στέκια παράνομου τζόγου