Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση

15:54 - 09/05/2022

Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια […] The post Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής», είπε ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του έμειναν «παγωτό».

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε το ατύχημά του σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική του εξομολόγηση που άφησε τους συνεργάτες του με το στόμα ανοιχτό Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση – «Αυτή είναι η κατάντια της εκπομπής»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/05), ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε γι’ άλλο ένα μεσημέρι τους τηλεθεατές στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση και διηγήθηκε δυο διαφορετικά περιστατικά τα οποία του συνέβησαν σε ξενοδοχείο ενώ είχε ερωτική συνέρευση. «Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση – Τι αποκάλυψε

Δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.Δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά την ερωτική συνεύρεση

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα» είπε μετά τις αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο news.gr

Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο. Ο παρουσιαστής, με χιούμορ και… αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα. «Ήμουν περιοδεία […] The post Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης

“Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο. Ο παρουσιαστής, με χιούμορ και… αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα. «Ήμουν περιοδεία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μουτσινάς: Η εξομολόγηση για το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο. Ο παρουσιαστής, με χιούμορ και… αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα. «Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Μουτσινάς - Το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση

"Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκoς Μουτσινάς: Tι αποκάλυψε για το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Νίκoς Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής μίλησε για δύο ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο. Περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα με χιούμορ: «Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα […] The post Νίκoς Μουτσινάς: Tι αποκάλυψε για το ατύχημα σε ξενοδοχείο όπου είχε ερωτική συνεύρεση appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε