Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι κοροϊδεύουν το ήθος μου ως παρουσιαστής»
12:04 - 09/05/2022
Αυλαία έριξε το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1 και με αυτή την αφορμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι κοροϊδεύουν το ήθος μου ως παρουσιαστής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κάποιοι δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή
Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει ένα project σαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓρηγόρης Αρναούτογλου: Κάποιοι κοροϊδεύουν το ήθος μου ως παρουσιαστής – Δεν φαντάζεστε τι έχω ακούσει
Στο τέλος του έφτασε το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» του Ant1 και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου όπου συνομίλησε με τους κριτές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Άννας Ζηρδέλη και μάλιστα εξέφρασε κι ένα μικρό… παράνονο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε πως: «Είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα στο Ελλάδα έχεις ταλέντο γιατί είναι δύσκολο να γίνει αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Βλέπουμε τα προγράμματα του εξωτερικού που πηγαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι για να διαγωνιστούν και βγαίνουν οι κορυφαίοι. Εμείς εδώ πέρα δεν έχουμε τόσο κόσμο οπότε, έστω αυτά τα ταλέντα που βγήκαν, ήταν μεγάλη τιμή». «Δεν γνωρίζ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή»
Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μετά τον μεγάλο τελικό του “Ελλάδα
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και η πικρία του για όσους δεν τον θεωρούν καλό παρουσιαστή
Μετά τον μεγάλο και λαμπερό τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το Σάββατο 7/5, η κάμερα του «Super Kατερίνα», συνάντησε τους κριτές του διαγωνισμού, μεταξύ αυτών και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής εξήγησε ότι το εν λόγω project έχει πολλές δυσκολίες για να γίνει. Επομένως, δεν καθίσταται εύκολο να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. «Είμαι πολύ υπερήφανος […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και η πικρία του για όσους δεν τον θεωρούν καλό παρουσιαστή appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr