«Πλέον δεν έχω φλέβες, είμαι πολύ πιο αδύναμη»: Tσακίζει κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου
21:32 - 08/05/2022
«Πλέον δεν έχω φλέβες, είμαι πολύ πιο αδύναμη»: Tσακίζει κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου Μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία με γενναιότητα, υπομονή και θετική σκέψη αντιμετωπίζει τη λευχαιμία που της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά. Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της η γυμνάστρια από την Καβάλα, τη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλέον δεν έχω φλέβες, είμαι πολύ πιο αδύναμη: Tσακίζει κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου
Μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία με γενναιότητα, υπομονή και θετική σκέψη αντιμετωπίζει τη λευχαιμία που της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά. Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της η γυμνάστρια από την Καβάλα, τη Δευτέρα πρόκειται να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη...
The post Πλέον δεν έχω φλέβες, είμαι πολύ πιο αδύναμη: Tσακίζει κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.gr