Μαρία Ηλιάκη: Σε αμηχανία για τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν»

17:00 - 08/05/2022

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στο «Καλό Μεσημεράκι» πρόβαλαν σήμερα στην To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: Σε αμηχανία για τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ηλιάκη: «Άφωνη» μετά τον… «οχετό» από τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν» (vid)

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στο «Καλό Μεσημεράκι» πρόβαλαν σήμερα στην εκπομπή «Τι λες τώρα!». Φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν και αυτά που ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη…Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στο «Καλό Μεσημεράκι» πρόβαλαν σήμερα στην εκπομπή «Τι λες τώρα!». Φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν και αυτά που ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη…«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ηλιάκη: Σε άβολη θέση για τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω για αυτόν»

Τα backstage της συνάντησης που είχαν ο Νίκος Μουτσινάς κι η Κατερίνα Καραβάτου στο Καλό Μεσημεράκι προβλήθηκαν μέσα από Τι […] The post Μαρία Ηλιάκη: Σε άβολη θέση για τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω για αυτόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά – «Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω για αυτόν»

Τα backstage της συνάντησης που είχαν ο Νίκος Μουτσινάς κι η Κατερίνα Καραβάτου στο Καλό Μεσημεράκι προβλήθηκαν μέσα από Τι Λες Τώρα με την Μαρία Ηλιάκη να απαντά με ιδιαίτερο τρόπο. Ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ είπε μέσα σε όλα ότι θα πάει καλεσμένος στο Τι Λες Τώρα. «Εγώ ήξερα ότι είναι περιζήτητος, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Ηλιάκη: Σε αμηχανία για τον Νίκο Μουτσινά

«Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»