Χρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;»
16:22 - 08/05/2022
Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης την Κυριακή προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη […]
The post Χρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης: Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;
Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;»
Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο in.grΧρήστος Λούλης: Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;
Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης την Κυριακή προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Ψέματα». Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος! Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο». «Καταλαβαίνω δηλαδή πως κάποιος μπορεί να δίνει σε μένα μόνο ένα πράγμα και να το μεγεθύνει. Να πει, «α αυτό είσαι». Τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Λούλης σε Γερμανού: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;» – «Εγώ ξέρω ότι είσαι καλόψυχος» (vid)
O Χρήστος Λούλης την Κυριακή βρέθηκε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Ψέματα». Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος!O Χρήστος Λούλης την Κυριακή βρέθηκε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Ψέματα». Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος!Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος ανάλογα με την περίσταση, τι να κάνω;»
Ο Χρήστος Λούλης ήταν το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε
To άρθρο Χρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος ανάλογα με την περίσταση, τι να κάνω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνω;»
O Χρήστος Λούλης μίλησε με απίστευτη ειλικρίνεια στην Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος! Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι […]
Διαβάστε το στο dete.gr