Η Κωνσταντίνα παραμένει με αιχμές στο σχήμα με την Σαμπρίνα – «Είναι θέμα αισθητικής»

10:30 - 07/05/2022

Στους δημοσιογράφους μίλησε η Κωνσταντίνα σχετικά με την απρόσμενη αντίδραση της στη συνέντευξη τύπου του σχήματος όπου και θα εμφανιστεί, […] The post Η Κωνσταντίνα παραμένει με αιχμές στο σχήμα με την Σαμπρίνα – «Είναι θέμα αισθητικής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα για την αποχώρησή της από το σχήμα με τη Σαμπρίνα: «Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής»

Όσα δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τις διαφωνίες με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο και την αφίσα με τη Σαμπρίνα, που την.. έκρυβε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνα: Παραμένει με αιχμές στο σχήμα με την Σαμπρίνα – «Είναι θέμα αισθητικής»

«Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Κωνσταντίνα παραμένει με αιχμές στο σχήμα με την Σαμπρίνα

«Είναι θέμα αισθητικής»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»