Συγκινεί ο Άρης Καβατζίκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω»

09:12 - 07/05/2022

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Άρης Καβατζίκης στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή […] The post Συγκινεί ο Άρης Καβατζίκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Καβατζίκης: «Ο θάνατός του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκινεί ο Άρης Καβατζίκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου σε νεαρή ηλικία με πήγε πολλά βήματα πίσω» (vid)

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού του καθώς και της μητέρας του. Ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο χρόνια ήταν για μένα καθοριστικά. Ενώ πάρα πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και συνάνθρωποι μας ταξιδεύουν, εγώ έχω σταματήσει να κάνω ταξίδια. Και όχι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρης Καβατζίκης: Συγκινεί ο δημοσιογράφος – «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή To άρθρο Άρης Καβατζίκης: Συγκινεί ο δημοσιογράφος – «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αρης Καβατζίκης: Συγκινεί ο δημοσιογράφος – «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άρης Καβατζίκης: «Έχασα τον αδερφό μου – Με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν το πρωί του Σαββάτου (7/5) ο Άρης Καβατζίκης.

Διαβάστε το στο vita.gr

Άρης Καβατζίκης: "Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω"

"Λέω, αν ο αδελφός μου έφυγε από ένα ισχαιμικό επεισόδιο γιατί να μη συμβεί και σε μένα αυτό;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άρης Καβατζίκης: Η εξομολόγησή του για τον θάνατο του αδερφού του – «Με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού του καθώς και της μητέρας του. «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν για μένα καθοριστικά. Ενώ πάρα πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και συνάνθρωποι μας ταξιδεύουν, εγώ έχω σταματήσει να κάνω ταξίδια. Και όχι μόνο αυτό. Όταν μου δόθηκαν ευκαιρίες για ταξίδια […] The post Άρης Καβατζίκης: Η εξομολόγησή του για τον θάνατο του αδερφού του – «Με πήγε πολλά βήματα πίσω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε