Κοραλία Καράντη: «Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου»

17:50 - 06/05/2022

Η Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τον […] The post Κοραλία Καράντη: «Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοραλία Καράντη: Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου

«Δεν θέλω να πω το πραγματικό μου επίθετο για πρακτικούς λόγους, είναι γνωστό», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κοραλία Καράντη: Άλλαξε το επιθετό της γιατί ήταν πικραμένη με τον πατέρα της

Κοραλία Καράντη: Η απουσία του από τη ζωή της, η φυγή του στη Νότια Αφρική, τα ετεροθαλή αδέλφια, με τα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κοραλία Καράντη: Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το επίθετό μου

Η Κοραλία Καράντη ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ την Παρασκευή (6/5). Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της και τους γονείς της που χώρισαν όταν ακόμη εκείνη ήταν πολύ μικρή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο πατέρας της έφυγε για τη Νότιο Αφρική γεγονός που τους έκανε να απομακρυνθούν. «Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε ο καημένος, πήγε στη Νότιο Αφρική. Έφυγε πολύ νέος, πήγε να βρει την τύχη του στη Νότια Αφρική. Εκεί, έκανε άλλη οικογένεια. Και έτσι απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν απών από τη ζωή μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2-2,5 ετών και έφυγε όταν ήμουν 6. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ερχόταν συχνά» είπε η Κοραλία

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κοραλία Καράντη: «Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κοραλία Καράντη: Ήμουν θυμωμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το επίθετό μου

«Είχε μια άρνηση στο να γίνω ηθοποιός»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»