Νίκος Μουτσινάς σε Κατερίνα Καραβάτου: «Πες στην Μαρία Ηλιάκη μην περιμένει άδικα την κλήση μου»
16:52 - 06/05/2022
Η Κατερίνα Καραβάτου μπήκε στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς μετά την πρώτη έκπληξη έφερε στην κουβέντα […]
The post Νίκος Μουτσινάς σε Κατερίνα Καραβάτου: «Πες στην Μαρία Ηλιάκη μην περιμένει άδικα την κλήση μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει στην Καραβάτου: Πες στην Ηλιάκη ότι δεν θα την πάρω τηλέφωνο
«Δεν αντέχω άλλο με αυτό, μου έχει γίνει βραχνάς», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Μουτσινάς: Σαφές μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη – «Μην περιμένεις άδικα…»
«Γνωρίζω τον οχετό...»
Διαβάστε το στο in.grΜουτσινάς σε Καραβάτου: Γνωρίζω τον οχετό που έχεις στην εκπομπή, πες στην Ηλιάκη να μην περιμένει την κλήση μου
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή (6/5). Οι δυο τους γνωρίζονται από εποχής «Κους Κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους», θυμήθηκαν ιστορίες από τα παλιά και σαν καλοί ατακαδόροι και οι δύο χάρισαν απίθανες στιχομυθίες στο τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά το «κεφάλαιο» Μαρία Ηλιάκη σχολιάστηκε διεξοδικά με τον Νίκο Μουτσινά να πετά συνεχώς «καρφάκια». Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά. «Φέτος κάνω τον σταυρό μου συνεχόμενα, δεν έχω σταματήσει. Σκεφτόμουν προχθές τι άλλο μπορεί να μου συμβεί και τελικά συνέβη και κάτι άλλο, οπότε είπα ότι δεν θα το ξαναπώ. Η χρονιά ήταν φαντα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜουτσινάς σε Καραβάτου: «Γνωρίζω τον οχετό που έχεις στην εκπομπή, πες στην Ηλιάκη να μην περιμένει την κλήση μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή 6/5. Η παρουσιάστρια μεταξύ
To άρθρο Μουτσινάς σε Καραβάτου: «Γνωρίζω τον οχετό που έχεις στην εκπομπή, πες στην Ηλιάκη να μην περιμένει την κλήση μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς σε Κατερίνα Καραβάτου: «Πες στην Μαρία Ηλιάκη μην περιμένει άδικα την κλήση μου»
«Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή»
Διαβάστε το στο e-daily.grΜουτσινάς σε Καραβάτου: "Πες στην Μαρία Ηλιάκη μην περιμένει άδικα την κλήση μου"
"Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr