Ξεσπά η Έλενα Αθανασοπούλου: «Η κοινωνία με καταδικάζει για την εμφάνιση που έχω»

10:44 - 06/05/2022

Η Έλενα Αθανασοπούλου απάντησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ της στο facebook σε όλους όσοι To άρθρο Ξεσπά η Έλενα Αθανασοπούλου: «Η κοινωνία με καταδικάζει για την εμφάνιση που έχω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Αθανασοπούλου ξεσπά: Η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω την εμφάνιση που έχω

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου προχώρησε σε καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 21 ετών από σκηνοθέτη ο οποίος υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η νεαρή ηθοποιός δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του σκηνοθέτη στον οποίο αναφερόταν όμως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, «φωτογράφισε» τον Κώστα Κωστόπουλο, σκηνοθέτη του «Σασμού». Ο Κώστας Κωστόπουλος, παραιτήθηκε από την πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και έκανε γνωστή την παραίτησή του. «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Αθανασοπούλου μετά την καταγγελία για βιασμό: «Η κοινωνία με καταδικάζει για την εμφάνιση που έχω»

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία όλο αυτό το διάστημα έκανε αναρτήσεις όλο νόημα αλλά δεν κατονόμασε ποτέ τον Κώστα Κωστόπουλο, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της: «Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας