Βαλάντης: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, το μοντάζ ήταν απάνθρωπο, έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου»

00:44 - 06/05/2022

Για όσα έζησε στο Survivor κι όσα θεωρεί πως τον αδίκησαν μίλησε ο Βαλάντης στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια. […] The post Βαλάντης: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, το μοντάζ ήταν απάνθρωπο, έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Ήταν απάνθρωπο το μοντάζ στο Survivor, έπαθε μεγάλη ζημιά το όνομά μου

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε την Πέμπτη (5/5) τον Βαλάντη και τα είπαν όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ», στο OPEN. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τον τραγουδιστή να μιλάει στην Αννίτα για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο αλλά και το bullying που δέχτηκε στο σχολείο για τα κιλά του. Αυτό ήταν και κάτι που, όπως εξομολογήθηκε, τον στιγμάτισε και τον έκανε να θέλει να μάχεται απέναντι στην αδικία και στον κοινωνικό ρατσισμό. Φυσικά, ο Βαλάντης αναφέρθηκε στα πρώτα βήματά του στη μουσική, αλλά και στην άγνωστη για πολλούς επαφή του με το έντεχνο τραγούδι, πριν γίνει γνωστός με τις μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ‘90. Σχολίασε την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο, τα νέα ταλέντα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το κύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Βαλάντης για το Survivor: «Ήταν απάνθρωπο το μοντάζ, έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια ήταν ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα μίλησε για το Survivor και όσα έζησε εκεί. «Δεν θα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βαλάντης: «Ήταν απάνθρωπο το μοντάζ στο Survivor, έπαθε μεγάλη ζημιά το όνομά μου»

Ο Βαλάντης μίλησε για όλη την πορεία του αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor. Ο τραγουδιστής συνάντησε την Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε ότι το μοντάζ του παιχνιδιού του έκανε μεγάλη ζημιά. «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βαλάντης: "Ήταν απάνθρωπο το μοντάζ στο Survivor, έπαθε μεγάλη ζημιά το όνομά μου"

"Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»