Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πλήγωσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»
00:22 - 06/05/2022
Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor. Μάλιστα στάθηκε […]
The post Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πλήγωσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλάντης: Μετάνιωσα που πήγα στο Survivor, το μοντάζ ήταν απάνθρωπο
“Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο” σημείωσε ο Βαλάντης. Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένος ο Βαλάντης. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και το λόγο που μετάνιωσε για τη συμμετοχή του΄. «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα ... Περισσότερα
To άρθρο Βαλάντης: Μετάνιωσα που πήγα στο Survivor, το μοντάζ ήταν απάνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒαλάντης: «Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη – Πέρασα καρκίνο, έχασα το μισό μου νεφρό»
Βαλάντης: Ο τραγουδιστής δήλωσε μετανιωμένος για τη φράση που είχε πει στο Survivor στην Ευρυδίκη και παράλληλα έριξε τα «καρφιά» του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒαλάντης: «Μετάνιωσα που πλήγωσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πέρασα και εγώ καρκίνο κι έχασα το μισό νεφρό μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor και αποκάλυψε ότι νιώθει μετανιωμένος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒαλάντης: “Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη – Πέρασα καρκίνο, έχασα το μισό μου νεφρό”
Βαλάντης: Ο τραγουδιστής δήλωσε μετανιωμένος για τη φράση που είχε πει στο Survivor στην Ευρυδίκη και παράλληλα έριξε τα «καρφιά» του στην παραγωγή. Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια ήταν το βράδυ της Πέμπτης (5/5) ο Βαλάντης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor ενώ εξομολογήθηκε ότι νιώθει μετανιωμένος για τη φράση που […]
Διαβάστε το στο irafina.grSurvivor – Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη»
Στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 ο Βαλάντης και μίλησε για όλα. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Ο Βαλάντης μάλιστα ανέφερε πως μετάνιωσε που ΄πλήγωσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου του νησιού -και λίγο μετά την ψηφοφορία- […]
The post Survivor – Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr