Νέλλη Γκίνη: «Ο παραγωγός μού ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα»
13:00 - 05/05/2022
Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Νέλλη Γκίνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για […]
The post Νέλλη Γκίνη: «Ο παραγωγός μού ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέλλη Γκίνη: «Παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα»
Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο ξεκίνημά της, ως ηθοποιός, αλλά και τη γνωριμία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝέλλη Γκίνη: Παραγωγός της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμά της σε οντισιόν
Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;
Διαβάστε το στο in.grΝέλλη Γκίνη: «Ο παραγωγός μού ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα» (vid)
«Το 1967 έκανα την πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Ματωμένη Γη” με ένα μικρό ρόλο. Το 1981 γνώρισα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κι έγινα συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” μαζί με την Μάρω Κοντού. Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν από αυτή τη ταινία. Είχε γίνει καλά, επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέλλη Γκίνη: "Ο παραγωγός μού ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα"
"Στα Εγκλήματα πέρασα εκπληκτικές στιγμές, μπήκα για ένα γκεστ κι έκανα 12 με 13"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr