Νατάσα Καλογρίδη: Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου, δεν πήγα στην κηδεία του

12:30 - 05/05/2022

Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του πάτερα της. Η Νατάσα Καλογρίδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, που ανεβαίνει σήμερα 5 Μάιου στο θέατρο «Αργώ», σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μίλησε για τον ρόλο της. «Στην παράσταση δυο ψυχαναλύτριες, ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου, δεν πήγα στην κηδεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου – Δεν πήγα στην κηδεία του, συνέχισα να του γράφω»

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τον έρωτα και τον γάμο, αλλά και για τη σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση της Νατάσας Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη»...

Διαβάστε το στο Zougla

Καλογρίδη: Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου - Δεν πήγα στην κηδεία

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για τoν θάνατο του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα, τον γάμο – αστραπή και το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

H Νατάσα Καλογρίδη μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον σκότωσε»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε την Πέμπτη (5/5) η Νατάσα Καλογρίδη η οποία μίλησε για την σπαρακτική απώλεια του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα τα οποία έχει δεχθεί, τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και για τον γάμο – αστραπή που έχει κάνει. «Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου δούλευε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή και βρέθηκε για εκπαίδευση στο Σίδνεϊ, μαζί με τη μητέρα μου. Αργότερα, στα 15 μου, με τον αδελφό μου, επιστρέψαμε στην Αυστραλία μόνοι μας, όπου τέλειωσα το σχολείο και σπούδασα ενδυματολογία. Τον πάτερα μου τον έχασα όταν ήμουν έξι ετών και αυτό ήταν για μένα σταθμός, καθώς ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, η απώλει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση της Νατάσας Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πάτερα της από τροχαίο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για την σπαρακτική απώλεια του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα, τον γάμο – αστραπή, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και το σκάνδαλο της ηλικίας της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, που ανεβαίνει σήμερα 5 Μάιου στο θέατρο «Αργώ», σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μίλησε για τον ρόλο της. «Στην παράσταση δυο ψυχαναλύτριες, μαμά, την οποία υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη και κόρη – η Νατάσα Καλογρίδη-, δεν μπορούν να ισορροπήσουν τη σχέση τους. Στη ζωή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Νατάσα Καλογρίδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νατάσα Καλογρίδη: "Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου"

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και συγκίνησε με τα όσα περιέγραψε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για την σπαρακτική απώλεια του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα, τον γάμο – αστραπή, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο & το σκάνδαλο της ηλικίας της. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, που ανεβαίνει σήμερα 5 Μάιου στο θέατρο «Αργώ», σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μίλησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

«Ερωτεύτηκα, έζησα το γάμο, έγινα σύζυγος άλλα όχι μητέρα, και όταν μου τέλειωσε, τέλειωσε και ο γάμος. Στις δέκα μέρες γνωριμίας, μου έκανε πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, είπα ναι και ο γάμος ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ήταν τόσο ισχυρό αυτό που έζησα με την απώλεια, που για να πληγωθώ πλέον και να νιώσω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νατάσα Καλογρίδη: "Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου"

"Δεν πήγα στην κηδεία του πάτερα μου, συνέχισα να του γράφω γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Φατίχ Τερίμ στο προσκήνιο για την Αλ-Σαμπάμπ

Άγρια συμπλοκή στον Πύργο με Ρομά και Πακιστανούς

Σπανούλης, Καλάθης και Παπαγιάννης το έριξαν έξω στο πάρτι Χριστουγέννων της Μονακό

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα σε διαφορετικό ύφος από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάιντεν και τον επερχόμενο πρόεδρο Τραμπ

Οικογένεια καταγράφει «UFO που επιταχύνει και εξαφανίζεται» πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Να ετοιμάζουν αλυσίδες και οι κάτοικοι της Αττικής»