Κωνσταντίνα: «Τίναξε» το σχήμα στον αέρα την ώρα της συνέντευξης Τύπου

08:46 - 05/05/2022

Η συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα, Κωνσταντίνα – Σαμπρίνα – Κωνσταντίνος Μάνης, δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι συντελεστές. […] The post Κωνσταντίνα: «Τίναξε» το σχήμα στον αέρα την ώρα της συνέντευξης Τύπου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κωνσταντίνα «τίναξε» το σχήμα στον αέρα την ώρα της συνέντευξης Τύπου (βίντεο)

Διαλύθηκε ξαφνικά το σχήμα της Κωνσταντίνας με την Σαμπρίνα. Η Κύπρια τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη από τη συνέντευξη Τύπου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κωνσταντίνα: «Τίναξε» το σχήμα στον αέρα την ώρα της συνέντευξης Τύπου – Σηκώθηκε και έφυγε ξαφνικά

«Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια τον αλίμονο με τους καλλιτέχνες», είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Η Σαμπρίνα είπε από την πλευρά της: «Δεν ξέρω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»