Κώστας Κωστόπουλος: Παραίτηση βόμβα σκηνοθέτη Σασμού. Γιατί τον κατηγορεί η Έλενα Αθανασοπούλου για βι@σμό
00:32 - 05/05/2022
Γιατί ο γνωστός σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε και κατηγορείται από την Έλενα Αθανασοπούλου; Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, διαψεύδει τα όσα του προσάπτει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου. «Δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κώστας Κωστόπουλος: Παραίτηση βόμβα σκηνοθέτη Σασμού. Γιατί τον κατηγορεί η Έλενα Αθανασοπούλου για βι@σμό.
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Κωστόπουλος: Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Θα κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Αθανασοπούλου
Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Κωστόπουλος: Η παραίτηση του σκηνοθέτη του Σασμού και η καταγγελία για βιασμό που προκάλεσε σάλο
Η καταγγελία που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου, υποστηρίζοντας πως έχει βιαστεί από γνωστό σκηνοθέτη, προκάλεσε σάλο. Ο Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς του Alpha, Σασμός, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για το θέμα, γνωστοποιώντας παράλληλα την παραίτησή του. Σύμφωνα με την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου, το 2010 στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. «Έπρεπε αυτό να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα, δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί εγώ πέρασα από πολλά στάδια, θυμού, θλίψης, οργής, πένθους. Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε. Ήμουν 21, ήταν πολύ άγριο αυτό που συνέβη» είπε η ηθ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚώστας Κωστόπουλος: Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Θα κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Αθανασοπούλου
Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος μετά την καταγγελία Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό, ανακοίνωσε μέσα από τα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Κωστόπουλος: Τέλος από τον Σασμό – Η απάντησή του στην καταγγελία βιασμού από την Έλενα Αθανασοπούλου
Με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κώστας Κωστόπουλος απαντά σε όσα του καταλογίζει […]
The post Κώστας Κωστόπουλος: Τέλος από τον Σασμό – Η απάντησή του στην καταγγελία βιασμού από την Έλενα Αθανασοπούλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚώστας Κωστόπουλος: Απαντά για την καταγγελία βιασμού από την Έλενα Αθανασοπούλου – «Απολύτως ψευδής»
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος απαντά για πρώτη φορά
To άρθρο Κώστας Κωστόπουλος: Απαντά για την καταγγελία βιασμού από την Έλενα Αθανασοπούλου – «Απολύτως ψευδής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr