Λευτέρης Πετρούνιας: Οι γεμάτες αγάπη ευχές για τα γενέθλια της Βασιλική Μιλλούση

20:30 - 04/05/2022

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Βασιλική Μιλλούση, καθώς έχει τα γενέθλιά της. H Πρωταθλήτρια To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Οι γεμάτες αγάπη ευχές για τα γενέθλια της Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι γεμάτες αγάπη ευχές για τα γενέθλια της Βασιλική Μιλλούση

H Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής από το πρωί της Τετάρτης 4/5 δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές τόσο από συγγενείας και φίλους.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτησή του για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης θέλησε να πει «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του με τον δικό του τρόπο

Διαβάστε το στο in.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση - «Σ’ αγαπώ, Σ’ αγαπάμε»

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, είπε «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του με έναν γλυκό τρόποΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λευτέριας Πετρούνιας: Τα χρόνια πολλά στο «πολυεργαλείο» Βασιλική Μιλλούση

Τις ευχές του στη γυναίκα της ζωής του Βασιλική Μιλλούση για τα γενέθλιά της έδωσε με ένα ποστ ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης μαζί με τις ευχές ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες τόσο με τη Βασιλική Μιλλούση, όσο και με τις δύο κόρες τους. «Χρόνια πολλά στην πιο καλή, όμορφη, πολυεργαλείο και sexy μαμά! Σε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που φέρνεις στη ζωή μου! Σ’αγαπώ, Σ’αγαπάμε!» έγραψε o Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»