Δημήτρης Παπάζογλου: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας»

10:38 - 04/05/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, το […] The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπάζογλου: «Δεν επέτρεπα να με πληγώσουν τα γύρω γύρω»

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σχέση του με τον πατέρα του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Παπάζογλου: Κάποια στιγμή βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε επαφή

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου στο MEGA. Στα παιδικά του χρόνια και την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος και έφυγε από την ζωή του σε νεαρή ηλικία, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. “Πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: Κάποια στιγμή βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε επαφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Παπαζόγλου: Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπαζόγλου με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει, «Κόκκινα φανάρια» στον Τεχνοχώρο Cartel. Μέσα σε όλα, ο χορογράφος μίλησε από καρδιάς για την σχέση με τον πατέρα του καθώς και τα παιδικά του χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπάζογλου σημείωσε πως: «Πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια έλεγε πως “ο μπαμπάς σου μας άφησε”. Αυτή ήταν η ατάκα. Δεν καταλάβαινα και πολύ, δεν είχα μεγάλη αίσθηση γιατί αυτό που έχει ανάγκη ένα παιδί πρώτα είναι να έχει κοντά την μητέρα του. Είχα στο πλάι μου την μάνα μου η οποία μου έδωσε πολλή αγάπη και μπόρεσα να πορευτώ στη ζωή μου». «Κάποια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Παπάζογλου: "Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας"

"Στο σχολείο ήμουν ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά, όταν μου ερχόταν το άδικο, το αντιμετώπιζα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε