Δημήτρης Παπάζογλου: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας»
10:38 - 04/05/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, το […]
The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπάζογλου: «Δεν επέτρεπα να με πληγώσουν τα γύρω γύρω»
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σχέση του με τον πατέρα του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Παπάζογλου: Κάποια στιγμή βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε επαφή
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου στο MEGA. Στα παιδικά του χρόνια και την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος και έφυγε από την ζωή του σε νεαρή ηλικία, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. “Πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: Κάποια στιγμή βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε επαφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔημήτρης Παπαζόγλου: Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπαζόγλου με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει, «Κόκκινα φανάρια» στον Τεχνοχώρο Cartel. Μέσα σε όλα, ο χορογράφος μίλησε από καρδιάς για την σχέση με τον πατέρα του καθώς και τα παιδικά του χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπάζογλου σημείωσε πως: «Πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια έλεγε πως “ο μπαμπάς σου μας άφησε”. Αυτή ήταν η ατάκα. Δεν καταλάβαινα και πολύ, δεν είχα μεγάλη αίσθηση γιατί αυτό που έχει ανάγκη ένα παιδί πρώτα είναι να έχει κοντά την μητέρα του. Είχα στο πλάι μου την μάνα μου η οποία μου έδωσε πολλή αγάπη και μπόρεσα να πορευτώ στη ζωή μου». «Κάποια
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Παπάζογλου: "Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας"
"Στο σχολείο ήμουν ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά, όταν μου ερχόταν το άδικο, το αντιμετώπιζα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr