Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια «
09:12 - 04/05/2022
Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα στο κανάλι Astra. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής […]
The post Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια « appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης μου»
«Είχαμε και διατηρούμε μια πολύ ωραία και υγιή σχέση με την Ναταλία Γερμανού, με την οποία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ», είπε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΞεσπά ο Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια»
Στην εκπομπή «Status» μίλησε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ...
Διαβάστε το στο ZouglaΞεσπά ο Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια»
Στην εκπομπή «Status» μίλησε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με τον χωρισμό του από την Ναταλία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια»
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα στο κανάλι Astra, όπου αναφέρθηκε
To άρθρο Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr