Νικολέττα Ράλλη: Το χιουμοριστικό σχόλιο για το ντύσιμό της και τον… λεκέ στη φόρμα

07:26 - 04/05/2022

Μια χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη, σχολιάζοντας πλέον την καθημερινότητά της με την κόρη της Σοφία. Η παρουσιάστρια ποζάρει με την κόρη της και σχολιάζει την εμφάνισή της, που άλλες εποχές θα ήταν «ίσα για να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο!», όπως λέει. Η Νικολέττα Ράλλη γράφει στην ανάρτησή της: «Πριν από αρκετά χρόνια, με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ στην φόρμα, θα συναντούσα 100% το αγόρι που μου άρεσε στην γειτονιά, και ας ήταν μόνο λίγα τα λεπτά της εμφάνισης μου, ίσα για να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο! Σήμερα μας βλέπετε, στο γειτονικό μας καφέ, να περιμένουμε τους δυο καφέδες μου, την Σοφία να πίνει ήδη τον δικό της (νερό), και την

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Απειλεί» η Ρωσία: Mπορεί να χρησιμοποιήσoυμε νέα όπλα στην Ουκρανία αν το Κίεβο κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς

Αποκάλυψη στο Λονδίνο για μεταγραφή του Ολυμπιακού – 12 εκατομμύρια πλήρωσε ο Μαρινάκης

Πώς θα γίνει η εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Την Τρίτη ανακοινώνονται τα εκλογικά κέντρα, η εγκύκλιος της Κουμουνδούρου

Φρίκη τη Λάρισα: Την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και μετά την έσυρε με το αυτοκίνητό του

Άδεια στην τουρκική TPAO για πετρελαϊκές έρευνες στον Κόλπο του Ξηρού στο Βόρειο Αιγαίο

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες