Αθηναΐς Νέγκα: «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη, υπάρχουν φορές που καλύπτω τα σημάδια»
01:30 - 04/05/2022
Η Αθηναΐς Νέγκα είναι ένα από τα πρόσωπα που φιλοξένησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή της
To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα: «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη, υπάρχουν φορές που καλύπτω τα σημάδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη - Υπάρχουν φορές που καλύπτω τα σημάδια
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για το πως διαχειρίστηκε, και εξακολουθεί να διαχειρίζεται μέχρι σήμερα τη λεύκη, με την οποία διαγνώστηκε στα 16 της χρόνια.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑθηναΐς Νέγκα: «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη, υπάρχουν φορές που…»
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη λεύκη
Διαβάστε το στο tanea.grΑθηναΐς Νέγκα: «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη»
Αθηναΐς Νέγκα: Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη λεύκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑθηναΐς Νέγκα: Ακόμα δεν έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη – Υπάρχουν άβολες στιγμές, είναι τέτοια η αδιακρισία που σε σοκάρει
Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν ένα από τα πρόσωπα που φιλοξένησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο «Mega Stories» το βράδυ της Τρίτης (3/5). Η εκπομπή αυτή, ήταν αφιερωμένη στο body shaming και παρουσίασε ιστορίες ατόμων που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις όποιες «ατέλειές» τους και να τις μετατρέψουν σε προτερήματα επιλέγοντας τον δρόμο της περηφάνιας. Η Αθηναΐς Νέγκα, μίλησε στην Δώρα Αναγνωστοπούλου για το πώς διαχειρίστηκε και εξακολουθεί να διαχειρίζεται μέχρι σήμερα τη λεύκη, με την οποία διαγνώστηκε στα 16 της χρόνια. «Όσο περνάνε τα χρόνια συμβιβάζομαι περισσότερο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται, πήγα στον δερματολόγο και μου είπε “έχετε λεύκη, κρίμα και είστε και νέα κοπέλα”. Με έπιασαν τα κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑθηναΐς Νέγκα: «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη λεύκη, υπάρχουν φορές που καλύπτω τα σημάδια»
Η εκπομπή αυτή, ήταν αφιερωμένη στο body shaming και παρουσίασε ιστορίες ατόμων που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις όποιες “ατέλειές” τους και να τις μετατρέψουν σε προτερήματα επιλέγοντας τον δρόμο της περηφάνιας. Η Αθηναΐς Νέγκα, μίλησε στην Δώρα Αναγνωστοπούλου για το πως διαχειρίστηκε και εξακολουθεί να διαχειρίζεται μέχρι σήμερα τη λεύκη με την οποία διαγνώστηκε στα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr