Λένα Μαντά: Μου φέρνει ακόμα δύσπνοια – Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα

00:04 - 04/05/2022

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Λένα Μαντά πιστή στο ραντεβού της με την παρουσιάστρια. Η συγγραφέας, βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η Σφραγίδα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενδοοικογενειακή βία αλλά και όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας που έχουν σοκάρει την κοινωνία τα τελευταία δυο χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει ποιο ήταν αυτό το γεγονός που την έχει «αγγίξει» περισσότερο και η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε: «Αν εξαιρέσεις την Πάτρα που δεν θα μιλήσω γιατί είναι το γνωστό και αρνείται να πάει το μυαλό μου. Αρνούμαι. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το περάσω στο σύστημα. Ενημερώνομαι από όλες τις εκπομπές πια. Αλλά αυτό που για

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη

Σοβαρά τραυματίας μετά από επεισόδιο στη Βάρκιζα – Άγνωστο αν το τραύμα του οφείλεται σε μαχαίρι ή σφαίρα

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στη Μεσογείων λόγω σύγκρουσης οχημάτων

«Ζει ο σύζυγος;» – «Όχι ευτυχώς, είμαι ελεύθερη»: Διάλογος έπος Τσελίκα με ηλικιωμένη στον Πειραιά

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»