Σαϊντού Καμαρά: Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στην Ελλάδα, είναι δεύτερη πατρίδα μου
21:14 - 03/05/2022
Ο Σαϊντού Καμαρά, ο μαθητής που ήρθε στην Ελλάδα από τη Νέα Γουινέα και βρέθηκε αντιμέτωπος με την απέλαση, μετά τη δικαίωσή του και τη χορήγηση ασύλου έστειλε το μήνυμά του και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μείνω στην Ελλάδα, που νιώθω δεύτερη πατρίδα μου. Θέλω να σπουδάσω και να ζήσω μία κανονική ζωή στην Ελλάδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την αλληλεγγύη σας», ανέφερε αρχικά στο OPEN ο Σαϊντού Καμαρά. Στη συνέχεια ο νεαρός είπε: «Κανένας δεν λέει ένα πρωί ότι θέλει να φύγει μακριά από τη χώρα του χωρίς σοβαρό λόγο. Όσα παιδιά έχουν ακούσει την ιστορία μου, έχουν μάθει κάτι από αυτή. Αν έχουν τους γονείς τους, να το εκτιμούν, γιατί
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το «ευχαριστώ» του Σαϊντού Καμαρά που έμεινε τελικά στην Ελλάδα – «Τη νιώθω δεύτερη πατρίδα μου»
«Κανένας δεν λέει ένα πρωί: Θέλω να φύγω μακριά από τη χώρα μου, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος» λέει ο 19χρονος μαθητής που έφυγε από τη Γουινέα και ήρθε στην Ελλάδα, για να την αγαπήσει σαν δεύτερη πατρίδα του. Όταν υπήρξε κίνδυνος απέλασης, οι συμμαθητές του κινητοποιήθηκαν και ο Σαϊντού βρέθηκε μέχρι στο γραφείο του ... Περισσότερα
To άρθρο Το «ευχαριστώ» του Σαϊντού Καμαρά που έμεινε τελικά στην Ελλάδα – «Τη νιώθω δεύτερη πατρίδα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit