Στοχευμένους εντατικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές ξεκινά μέσα στο μήνα το ΣΕΠΕ

17:48 - 03/05/2022

Μέσα στο Μάιο –και νωρίτερα από κάθε άλλη φορά- ξεκινούν φέτος στοχευμένοι εντατικοί έλεγχοι σε περιοχές υψηλής τουριστικής έντασης από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από την Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών Εργασίας με αξιοποίηση των ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και ανεξάρτητα από τους Το άρθρο Στοχευμένους εντατικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές ξεκινά μέσα στο μήνα το ΣΕΠΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εντολή Χατζηδάκη στο ΣΕΠΕ για εντατικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές

Σε ποιες περιοχές θα επικεντρωθούν οι έλεγχοι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στοχευμένους εντατικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές ξεκινά μέσα στον μήνα το ΣΕΠΕ

Μέσα στον Μάιο -και νωρίτερα από κάθε άλλη φορά- ξεκινούν φέτος στοχευμένοι εντατικοί έλεγχοι σε περιοχές υψηλής τουριστικής έντασης από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Στοχευμένους εντατικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές ξεκινά μέσα στο μήνα το ΣΕΠΕ

Κ. Χατζηδάκης: Υγιής επιχειρηματικότητα και εκμετάλλευση των εργαζομένων δεν συμβαδίζουν Μέσα στο Μάιο –και νωρίτερα από κάθε άλλη φορά- ξεκινούν φέτος στοχευμένοι εντατικοί έλεγχοι σε περιοχές υψηλής τουριστικής έντασης από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από την Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών Εργασίας με αξιοποίηση των ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και ανεξάρτητα από τους τακτικούς ελέγχους που διενεργούν οι κατά τόπο αρμόδιες περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ. Θα επικεντρωθούν δε σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ακόλουθες περιοχές : 1. Παράκτιες τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας Αττικής

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Το πήρε απόφαση ο Δούκας! Πότε και που παντρεύεται (VIDEO)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες! Που αναμένονται τα φαινόμενα

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη-Νίκο Χριστοδουλίδη

Μόνο 1 tip για να σε βρίσκει πάντα η κοπέλα σου! (video)

Οι διακοπές στη Χαβάη τους στέρησαν τη ζωή – Άφησαν πίσω ένα μωρό

Σεβασμός στους εύσωμους! (photo)