«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»
15:26 - 03/05/2022
Η Μέλπω Ζαρόκωστα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από μεγάλους μας ηθοποιούς, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Αλίκη […]
The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της
«Κάθε φορά που ανεβαίναμε σκάλες ερχόταν από πίσω ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και με τσιμπούσε στον πισινό».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος – Σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της
Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της και τις συνεργασίες της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θυμήθηκε και διηγήθηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». «Όταν τσακωνόμασταν στην ταινία, εγώ ήμουν και χειροδύναμη κι είχα βάλει κάτω την Αλίκη, μέσα στη σκόνη, ίσα που φαινόμασταν. Κι ακούω ξαφνικά μια φωνούλα να λέει “ρε Μέλπω, άσε με κι εμένα να πάω από πάνω, πρωταγωνίστρια δεν είμαι;“», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα. Όπως εξήγησε στη συνέχεια η ηθοποιός, η ίδια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαν μια επαγγελματική φιλία να τις συνδέει. «Εγώ πηγαινοερχόμουν στην
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜέλπω Ζαρόκωστα για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»
Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και
To άρθρο Μέλπω Ζαρόκωστα για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr