Λύγισε ο Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω

13:38 - 03/05/2022

Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε συγκλονιστικές στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω

Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, αποκάλυψε συγκλονιστικές στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τα επόμενα σχέδιά του εκτός τηλεόρασης. Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αφού χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταμάτης Μαλέλης: «Λύγισε» on air ο δημοσιογράφος – «Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω»

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Τρίτη (3/5) ο δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης τονίζοντας: «Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω». Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε συγκλονιστικές στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο ενώ εστίασε στην καριέρα του. Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο που διανύουμε για όσους ασχολούνται με τα media και εξήγησε: «Είναι πολύ στενάχωρα τα θέματα. Θύματα πανδημίας, θύματα πολέμου, μια μάνα που κατηγορείται ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Μια δύσκολη περίοδο για εμάς που ασχολούμαστε με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης». «Δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω (VIDS)

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τα επόμενα σχέδιά του εκτός τηλεόρασης. Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αφού χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο για όσους ασχολούνται με τα medια εξήγησε: «Είναι πολύ στενάχωρα τα θέματα. Θύματα πανδημίας, θύματα πολέμου, μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λύγισε ο Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω

Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε συγκλονιστικές στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τα επόμενα σχέδιά του εκτός τηλεόρασης. Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αφού χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο για όσους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν σε βαθύ κώμα, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τα επόμενα σχέδιά του εκτός τηλεόρασης. Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA αφού χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο για όσους ασχολούνται με τα medια εξήγησε: «Είναι πολύ στενάχωρα τα θέματα. Θύματα πανδημίας, θύματα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των playoffs της Superleague (pic)

Νέα Σμύρνη: «Ήθελα να τον τρομάξω» – Τι ισχυρίστηκε ο 71χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο γιο του

Βρετανία: Έρχονται αλλαγές στη χορήγηση βίζας – Ποια είναι τα σχέδια του Στάρμερ

O Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ και σκόραρε το πρώτο του γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Τορίνο – Ίντερ 0-2: Πέρασε από την έδρα της «γκρανάτα» και περιμένει τη Νάπολι

Αρχαία δύναμη: Aκρόπολη και Πομπηία φέρνουν James και Pink Floyd στην κορυφή των charts