Θετικός στον κορονοϊό ο Άκης Παυλόπουλος: «Ανοιξιάτικος μποναμάς»

07:32 - 03/05/2022

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, όπως έκανε γνωστό στον λογαριασμό του στο Facebook. «Δυο χρόνια την είχαμε γλιτώσει αλλά τελικά ήρθε και σ εμάς ανοιξιάτικος μποναμάς…» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία φωτογραφία του self test. Στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» στη θέση του Άκη Παυλόπουλου βρίσκεται ο δημοσιογράφος του σταθμού, Σπύρος Φρεμεντίτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

«Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι», ανέφερε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Με κορονοϊό ο Άκης Παυλόπουλος

«Μισή» εμφανίστηκε η Ευλαμπία Ρέβη σήμερα (03.05.2022) στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN, καθώς το… άλλο της μισό, ο Άκης Παυλόπουλος, νοσεί με κορονοϊό. «Ο Άκης Παυλόπουλος είναι καλά, είναι ήπια τα συμπτώματα του», είπε η Ευλαμπία Ρέβη στο ξεκίνημα της εκπομπής του OPEN, κάνοντας γνωστό ότι ο συμπαρουσιαστής της κόλλησε κορονοϊό και γι’ αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Με κορονοϊό ο Άκης Παυλόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θετικός στον κοροναϊό ο Γιάννης Οικονόμου

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θετικός στον κορoνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή στο Twitter, γράφοντας: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε – προστατευόμαστε».

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε το στο real.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Θετικός στον κορωνοϊό  βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στο twitter. O κ. Οικονόμου -ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος- αναφέρει συγκεκριμένα: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε - προστατευόμαστε». Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Θετικός στον κορονοϊό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου 03/05/2022 Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε - προστατευόμαστε», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter. 

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. Έγραψε ο Γιάννης Οικονόμου: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε – προστατευόμαστε». Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε - προστατευόμαστε. — Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) May 3, 2022 The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024