Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη»
14:28 - 02/05/2022
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά […]
The post Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη» (vid)
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για το κίνημα metoo και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.
Διαβάστε το στο GazzettaΙάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ράντου παραλίγο να πετάξει καρέκλα στον Κιμούλη» (video)
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε στον άερα της εκπομπής «Το Πρωινό»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη»
«Όπου επεμβαίνει εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για Φιλιππίδη και Λιγνάδη, αφού έχει επέμβει ο εισαγγελέας. Τον Γιώργο Κιμούλη βγήκα να τον υπερασπιστώ με το που έγινε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ δεν βγήκα να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙάσονας Τριανταφυλλίδης για Κιμούλη: Η Ελένη Ράντου πήγε να του πετάξει καρέκλα που της ύψωσε τη φωνή [βίντεο]
To #metoo μπορεί να ξεκίνησε με λάθος τρόπο για λόγους εκδίκησης, αλλά εξελίχθηκε σε κάτι σπουδαίο που δίνει το θάρρος σε ανθρώπους να μιλάνε, ανέφερε.
Διαβάστε το στο thetoc.grΙάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη» (vid)
«Όπου επεμβαίνει εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για Φιλιππίδη και Λιγνάδη».
Το άρθρο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΙάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Ράντου όταν της ύψωσε λίγο τη φωνή του ο Κιμούλης πήγε να του πετάξει μια καρέκλα
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο κίνημα του #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη. Ο δημοσιογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. «Όπου επεμβαίνει ο εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, εφόσον έχει
Το άρθρο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Ράντου όταν της ύψωσε λίγο τη φωνή του ο Κιμούλης πήγε να του πετάξει μια καρέκλα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΙάσονας Τριανταφυλλίδης: “Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη”
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και τη στήριξή του στον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν από πολλά χρόνια, σε έναν θίασο, ο Γιώργος Κιμούλης πήγε να σηκώσει τον τόνο της φωνής του στην Ελένη Ράντου, η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙάσονας Τριανταφυλλίδης: "Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη"
"Το κίνημα metoo είναι μια ιστορία που ξεκίνησε στην Αμερική με λάθος τρόπο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr