Ηλίας Ψινάκης: Οι αποκαλύψεις για τη συναυλία της Κοκκίνου στην Πράσινη Γραμμή και τον Σάκη Ρουβά

09:00 - 02/05/2022

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Οι αποκαλύψεις για τη συναυλία της Κοκκίνου στην Πράσινη Γραμμή και τον Σάκη Ρουβά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Ψινάκης: Οι αποκαλύψεις για τη συναυλία στην «Πράσινη Γραμμή» της Κύπρου

Ο Ηλίας Ψινάκης μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη συναυλία της που έγινε στην «Πράσινη Γραμμή της Κύπρου το 1997 με τον Έλλη Κοκκίνου - Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο» - H γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τη συναυλία της Κοκκίνου στην Πράσινη Γραμμή και τον Σάκη Ρουβά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης

Διαβάστε το στο Zougla

Ηλίας Ψινάκης: «Η συναυλία στην Πράσινη Γραμμή στην Κύπρο ήταν δική μου ιδέα»

Η ορχήστρα που δεν πήγε ποτέ και ο σάλος που προκλήθηκε

Διαβάστε το στο in.gr

Ηλίας Ψινάκης: Η συναυλία στην Πράσινη Γραμμή στην Κύπρο ήταν δική μου ιδέα (video)

Ηλίας Ψινάκης: Η ορχήστρα που δεν πήγε ποτέ και ο σάλος που προκλήθηκεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τη συναυλία της Κοκκίνου στην Πράσινη Γραμμή και τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»