Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος: Τελειώνω την χημειοθεραπεία μου και συνεχίζω για 100 χρόνια ακόμα
21:16 - 01/05/2022
Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα o Κώστας Γιαννόπουλος. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, μέσα από μια ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του Χαμόγελου του Παιδιού για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την περιπέτεια της υγείας του. Η...
The post Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος: Τελειώνω την χημειοθεραπεία μου και συνεχίζω για 100 χρόνια ακόμα appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος: Τελειώνω την χημειοθεραπεία μου και συνεχίζω για 100 χρόνια ακόμα
Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος: Τελειώνω την χημειοθεραπεία μου και συνεχίζω για 100 χρόνια ακόμα Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα o Κώστας Γιαννόπουλος. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, μέσα από μια ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του Χαμόγελου του Παιδιού για το ενδιαφέρον που έδειξαν […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr