Πάτρα: «Τόσα χρόνια τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν την είδα ποτέ» – Συγκλονίζει η μαρτυρία υπαλλήλου του κοιμητηρίου (VIDEO)
12:54 - 01/05/2022
Υπάλληλος του 1ου κοιμητηρίου της Πάτρας όπου έχουν θαφτεί η Μαλένα και η Ίριδα, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA, αναφορικά με τη δική της «γνωριμία» με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και την απομάκρυνση των αντικειμένων που είχε αφήσει ο κόσμος στους τάφους των άτυχων κοριτσιών.
«Η μάνα & η αδερφή της Πισπιρίγκου ήρθαν και πέταξαν όλα τα πράγματα από τους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας»
«Είχαν έρθει το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, στις 6.45 και τα πέταξαν όλα τα πράγματα πάνω από το κοιμητήριο της Μαλένας και της Ίριδας. Η γιαγιά και η αδερφή της Πισπιρίγκου, και πρέπει να ήταν και ο πατριός. Τα βρήκαμε πεταμένα όλα τα πράγματα. Και είχαμε βάλει στεφανάκια,
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Πάτρα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη υπαλλήλου του κοιμητηρίου όπου «αναπαύονται» Μαλένα και Ίριδα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Πάτρα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη υπαλλήλου του κοιμητηρίου όπου «αναπαύονται» Μαλένα και Ίριδα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο onmed.grΠάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Διαβάστε το στο queen.grΠάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Πάτρα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη υπαλλήλου του κοιμητηρίου όπου «αναπαύονται» Μαλένα…
Διαβάστε το στο onsports.grΠάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Πάτρα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη υπαλλήλου του κοιμητηρίου όπου «αναπαύονται» Μαλένα και Ίριδα.
Διαβάστε το στο astrology.grΠάτρα: «Δεν έχω δει ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ», λέει υπάλληλος του νεκροταφείου
Πάτρα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη υπαλλήλου του κοιμητηρίου όπου «αναπαύονται» Μαλένα και Ίριδα.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr