Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στο «Κόκκινο Ποτάμι»

08:27 - 09/01/2020

«Φορούσα χλαίνη και επί τρεις ώρες ήμουν σε ένα χωράφι και είχαν κολλήσει όλες οι μύγες πάνω μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στο "Κόκκινο Ποτάμι"

Στην πετυχημένη σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι» πρωταγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του αλλά και στην δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει μέχρι τώρα στη σειρά. Δείτε όσα είπε στην συνέντευξή του: Ο ρόλος του Μίλτου ήταν εξαρχής γραμμένος για εσάς ή περάσατε από κάστινγκ; Εγώ δεν πέρασα από κάστινγκ, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας ρόλος ο οποίος να ανήκει σε κάποιον ηθοποιό. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Μανούσος στην άλλη άκρη της γραμμής, η πρόταση που μου έκανε εξαρχής ήταν για να ενσαρκώσω το ρόλο του Μίλτου. Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε; Η πρώτη σκηνή αυτής της σειράς που αναφέρεται στη σ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δεν ξέχασα τα θύματα της DANA στη Βαλένθια - Με λασπωμένες φανέλες οι παίκτες της Λεβάντε στο ματς με την Έλτσε

Βόλος: 60χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου

Μουρούτης για Σαμαρά: «Ο πρώην πρωθυπουργός υπερέβη τα θεσμικά εσκαμμένα»

Ρουκέτα από τον Λίβανο έπληξε κτίριο στη Χάιφα - Βίντεο

Περιστέρι - Καρδίτσα 71-78: Τεράστιο διπλό για τους Θεσσαλούς - Βίντεο

Χιλιάδες Κούρδοι διαδήλωσαν στην Κολωνία για την απελευθέρωση του Οτσαλάν - Bίντεο