Μανωλάς για Ραϊόλα: «Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί αλλά κατάλαβα το μεγαλείο σου»

10:28 - 01/05/2022

Ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια κι ο Κώστας Μανωλάς που τον είχε ατζέντη αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό συμβάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς για Ραϊόλα: Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί, αλλά κατάλαβα το μεγαλείο σου

Τον Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, αποχαιρέτησε ο Κώστας Μανωλάς, καθώς υπήρξε στο γραφείο του, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. «Σπουδαίε Μίνο έφυγες μ’ αυτόν τον τρόπο τόσο σύντομα. Ακόμα κι αν περάσαμε τόσο λίγο χρόνο μαζί, κατάλαβα το μεγαλείο σου. Αναπαύσου εν ειρήνη, καλό ταξίδι, θα μου λείψεις πολύ», έγραψε στο Instagram ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μανωλάς για Ραϊόλα: «Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί, αλλά κατάλαβα το μεγαλείο σου»

Τη θλίψη του για τον χαμό του Μίνο Ραϊόλα εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς. Ο στόπερ του Ολυμπιακού υπήρξε ένας από τους παίκτες που είχε εκπροσωπήσει στην τεράστια καριέρα του ο πασίγνωστος μάνατζερ. Μετά τον θάνατο τοτ-υ λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου, ο 30χρονος αμυντικός έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Σπουδαίε Μίνο, έφυγες μ’ αυτόν τον τρόπο τόσο σύντομα. Ακόμα κι αν περάσαμε τόσο λίγο χρόνο […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μανωλάς για Ραϊόλα: Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί, αλλά κατάλαβα το μεγαλείο σου

Τον Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, αποχαιρέτησε ο Κώστας Μανωλάς, καθώς υπήρξε στο γραφείο του, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. «Σπουδαίε Μίνο έφυγες μ’ αυτόν τον τρόπο τόσο σύντομα. Ακόμα κι αν περάσαμε τόσο λίγο χρόνο μαζί, κατάλαβα το μεγαλείο σου. Αναπαύσου εν ειρήνη, καλό ταξίδι, θα μου […] The post Μανωλάς για Ραϊόλα: Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί, αλλά κατάλαβα το μεγαλείο σου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Καμπανιακός – Ηρακλής 3-3: Ματσάρα στην Χαλάστρα χωρίς νικητή (vids)

Άρης: Ο Φαμπιάνο βαδίζει στον δρόμο της επιστροφής

Basketaki: Mε καλάθι πίσω από το… ταμπλό το Novibet TOP 10!

Αποκάλυψη της Βασιλικής Τρουφάκου: «Μου στέλνουν μηνύματα με πόδια και πατούσες» (vid)

Stoiximan GBL: Με εξαίρεση τους «αιώνιους», όλοι χάνουν απ’ όλους!

Με ελληνικό κορμό η ΑΕΛ δεν το κουνάει από την κορυφή