Survivor: Ανατρίχιασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν είδε τον Άγιο Φανούριο με τον πατέρα του
21:52 - 30/04/2022
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην παραλία της μπλε ομάδας λίγο […]
The post Survivor: Ανατρίχιασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν είδε τον Άγιο Φανούριο με τον πατέρα του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είδε στον ύπνο του τον Άγιο Φανούριο με τον πατέρα του
Το προφητικό όνειρο που είδε ο παίκτης και ήταν σίγουρος πως θα τον οδηγούσε στη νίκη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSurvivor: «Λύγισε» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - «Είχε φωτοστέφανο, φοβάμαι τους νεκρούς» (vid)
Survivor: Δεν άντεξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το προφητικό όνειρο που είδε Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Λύγισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Είμαι κρεμασμένος στον γκρεμό»
Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4. Πιο συγκεκριμένα,
To άρθρο Survivor: Λύγισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Είμαι κρεμασμένος στον γκρεμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSurvivor: Ανατρίχιασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν είδε τον Αγιο Φανούριο με τον πατέρα του
«Και στο όνειρο μου έκλαιγα αλλά και μόλις ξύπνησα έκλαιγα»
Διαβάστε το στο e-daily.gr