Στο «μικροσκόπιο» οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό»

11:50 - 30/04/2022

Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – "Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό" [βίντεο]

'Η Τζωρτζίνα έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες, σαν να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα'.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Υπόθεση Πελικό: Η τελική κατάθεση της Ζιζέλ - "Όλοι ήρθαν να με βιάσουν και όλοι διέπραξαν ένα έγκλημα"

Σοκ στην Αυστραλία: Ξεβράστηκε περίεργο πλάσμα σε παραλία - Τρόμαξαν οι λουόμενοι

Βασίλης Σπανούλης: Είδηση... βόμβα από την Σερβία, συμφώνησε με τη Μονακό ο Έλληνας προπονητής!

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που επίδοξος απαγωγέας αρπάζει από το πόδι 13χρονη, αντιστάθηκε το ανήλικο κορίτσι

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, τοπικές καταιγίδες, νοτιάδες και σκόνη - Ποιες περιοχές θα πλήξει

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Κώστα Φραγκολιά: "Εγώ λέω να τα ξαναβρείς με το κορίτσι σου"