Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν θα πάει στον δεύτερο πατέρα του – Είναι μεγάλο τραύμα…»
08:00 - 30/04/2022
Το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή «Special Report» κατέγραψε την κατάσταση που βιώνουν σήμερα στη χώρα
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν θα πάει στον δεύτερο πατέρα του – Είναι μεγάλο τραύμα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεργουλόπουλος: Αν μου συμβεί κάτι το παιδί δεν θα πάει στον δεύτερο πατέρα του- Δεν τον αναγνωρίζει η Πολιτεία
Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στον Αντώνη Φουρλή για τη δική του εμπειρία ως πατέρας. «Η απόκτηση της οικογένειας δεν ήρθε ως περιπέτεια, θα το πω εξέλιξη. Ο άνθρωπος εξελίσσεται σε μια διαδρομή που κάνει στη ζωή του και αποφασίζει να την εξελίξει όπως εκείνος θέλει. Οπότε για μένα ήταν ένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν θα πάει στον δεύτερο πατέρα του»
Στην εκπομπή «Special Report» μίλησε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος . Ο ίδιος ανέφερε τη δική του εμπειρία ως πατέρας, για τα όνειρά του για τον γιο του. «Η απόκτηση της οικογένειας δεν ήρθε ως περιπέτεια, θα το πω εξέλιξη. Ο άνθρωπος εξελίσσεται σε μια διαδρομή που κάνει στη ζωή του και αποφασίζει να την εξελίξει όπως εκείνος […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν θα πάει στον δεύτερο πατέρα του» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr