Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε τώρα έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
06:40 - 09/01/2020
του απεσταλμένου μας Ν. Αρμένη
"Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
"Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα γίνονται όλο και πιο δυνατές και είχαμε την ευκαιρία αυτές τις δύο ημέρες να συζητήσουμε για όλα τα θέματα", συνέχισε ο πρωθυπουργός αναφέροντας ότι οι συζητήσεις που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα αφορούσαν από τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας μέχρι τις ευκαιρίες για επενδύσεις.
"Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πιο
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Είμαστε τώρα έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
«Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο...
Διαβάστε το στο ZouglaΚυρ. Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας»
«Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα γίνονται όλο και πιο δυνατές και είχαμε την ευκαιρία αυτές τις δύο ημέρες να συζητήσουμε για όλα τα θέματα», τόνισε ο πρωθυπουργός, στο δείπνο προς τιμήν του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφέροντας ότι οι συζητήσεις που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα αφορούσαν από τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας μέχρι τις ευκαιρίες για επενδύσεις.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΚυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε τώρα έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
"Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
"Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα γίνονται όλο και πιο δυνατές και είχαμε την ευκαιρία αυτές τις δύο ημέρες να συζητήσουμε για όλα τα θέματα", συνέχισε ο πρωθυπουργός αναφέροντας ότι οι συζητήσεις που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα αφορούσαν από τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας μέχρι τις ευκαιρίες για επενδύσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
"Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πιο ει
Διαβάστε το στο thestival.grΕίμαστε τώρα έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, δήλωσε ο Πρωθυπουργός
“Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο τ
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜητσοτάκης προς Πενς: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας»
Πολιτική
"Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα γίνονται όλο και πιο δυνατές και είχαμε την ευκαιρία αυτές τις δύο ημέρες να συζητήσουμε για όλα τα θέματα", συνέχισε ο πρωθυπουργός αναφέροντας ότι οι συζητήσεις που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα αφορούσαν από τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας μέχρι τις ευκαιρίες για επενδύσεις.
"Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πιο ειλικρινής σύμμαχος
Διαβάστε το στο topontiki.grΜητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
«Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. «Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΚυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
“Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. “Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΜητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
«Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον…
Διαβάστε το στο Cnn.grΚυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
“Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. “Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις μας θα […]
Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΜητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας»
"Έχετε δίκιο κ. αντιπρόεδρε, η σχέση των χωρών μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, στο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ."Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΚυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός μίλησε για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας, στο δείπνο προς τιμήν του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Διαβάστε το στο pagenews.gr